Olar Portconsult er den eneste leverandøren i landet som kan tilby branngardiner innenfor spekteret EI 30 til EI 120. Med EI-godkjente branngardiner fra Olar Portconsult AS, kreves ingen andre brannhemmende installasjoner. Disse branngardinene er kvalitetssikre, og godkjente med de nyeste krav til DOP (Document of Performance) og for bruk uten sprinkleranlegg etter EN 1634-1.

Bruksområder for EI-godkjent branngardin

Formålet med en branngardin er å hindre at brann sprer seg fra spesifikke områder, men heller holdes avstengt så godt som mulig i avgrensede rom eller lokaler. Dette er med på å minimere skader og risiko for helse og liv. I tillegg til å hindre at ild sprer seg raskt fra rom til rom i et lokale, så hindrer det også røykutvikling.

Branngardin EI 60

Denne branngardinen har sporprofiler på rammen og er produsert i to sjikter for å begrense overføring av temperatur. Den drives av en kraftig 24 Volt DC motor med pålitelige grensebrytere, som sikrer at gardinen lukkes ordentlig om det bryter ut brann. Gardinen holder i én time.

Branngardin EI 120

En automatisk branngardin som ikke bare reduserer strålingsutslipp, men også varmeoverføring som skaper isolasjon fra stoffet. På denne måten maksimeres beskyttelsen av både mennesker og varer. Også her er det en motor, 24Vdc, som optimaliserer sikkerheten i tilfelle brann. Ellers er gardinen belagt med glassfiberstoff på begge sider, og består av materialer som er motstandsdyktige mot meget kraftig varme og ekstremt høye temperaturer, som forsterket ståltråd og galvaniserte stålelementer. Den har et vanningssystem for motsatt side av brannen. Gardinen holder i to timer. 

Våre EI-godkjente branngardiner egner seg i flere bransjer og sektorer. De er et smart og trygt valg for blant annet:

  • store næringsbygg
  • industribygg
  • butikklokaler
  • kontorbygg og -landskap
  • kjøpesentre

Vi tilbyr også branngardinen Fibreroll – les mer om denne her.

Olar Portconsult har fagkunnskapen og erfaringen du trenger

Våre ansatte har den nødvendige fagkunnskapen og bransjeerfaringen for å veilede deg i valg av riktig brannsikringsutstyr. Med vår rådgiving og våre produkter kan du være trygg på at du får det du og ditt lokale trenger, uansett hvilken bransje eller sektor du tilhører. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg.