Olar Portconsult er leverandør av rulleporter i høy kvalitet. Portene er godt egnede for ulike typer butikklokaler – spesielt matbutikker som tilbyr ferskvarer. Rulleporter benyttes først og fremst i ferskvareområder, som for eksempel i frukt- og grøntavdelinger. I slike avdelinger er det nemlig viktig å holde en jevn og regulert temperatur innenfor avgrensede soner. 

Les mer om rulleporter på våre produktsider her.

Hvor er det gunstig å installere en rulleport?

Rulleporter eller dukporter er perfekte avgrensingsprodukter for ferskvareavdelinger, og egner seg i alle typer butikker hvor det er nødvendig å regulere temperatur i spesifikke matvareområder. Materialet i rulleportene eller dukportene reduserer varmetap, og er isolerende. 

Innen rulleporter leverer vi PVC-kuldegardin, PVC-rulleporter og -dukporter.

PVC rulleporter og dukporter – les mer her.

Fordeler med PVC kuldegardin

Vår PVC-kuldegardin kan benyttes i lagerrom eller varemottak, i tillegg til butikklokaler. 

Det er flere fordeler med å benytte en kuldegardin i din virksomhet:

  • Økonomisk gunstig

Kuldegardinen holder temperaturen regulert, slik at energieffektiviteten i lokalet blir bedre. I tillegg forbedrer dukens klimaskille holdbarheten på matvarer, slik at man reduserer unødvendig svinn. 

  • Hygienisk avgrensing

Kuldegardinen holder det rent på innsiden av duken, og skjermer varer og produkter fra spredning av støv og skitt.

  • Praktisk og anvendelig produkt

Gardinen er enkel å bruke, og praktisk i design. Den er enkel å rengjøre, og kan leveres i gjennomsiktig materiale dersom det er viktig med innsyn. 

Les mer: PVC kuldegardin og kjølegardin.

Olar Portconsult er din leverandør av porter, dører og gitter

Uansett om du behøver rulleporter eller et av våre andre produkter, kan vi veilede deg i valget. Vi tar oss av all installasjon og montering, og lager gjerne spesialløsninger slik at du får en port som passer ditt behov og dine lokaler. Ta kontakt med oss her, så hjelper vi deg å komme i gang med ditt prosjekt. Du kan også ringe oss på nummer 23 37 55 90.