Glassfiberdør i kjøleromVåre spesialdører er et smart valg for aktører innen matproduksjon og i næringsmiddelindustrien. Vi tilbyr automatiserte hurtigporter for effektivitet og sikkerhet, og dører i hygieniske og robuste materialer – perfekte for all næringsvirksomhet.

Er du interessert i våre hurtigporter, rullegitter eller branngardiner for din næringsvirksomhet? Kontakt oss her.

Matproduksjon og næringsmiddelindustrien forutsetter god hygiene og renslighet

Næringsmiddelproduksjon forutsetter at det opprettholdes god hygiene, og at rensligheten følges opp på riktig måte. All mat og drikke som skal konsumeres av mennesker regnes som næringsmidler, og for unngå helseskader og konsumering av skadelige råvarer er industrien nødt til å reguleres strengt.

For at rensligheten skal ivaretas i hele produksjonslinjen, må inventar og produkter kunne tåle harde påkjenninger og hyppig rengjøring. Både produksjon, frakt og lagring må reguleres og etterprøves regelmessig, slik at man er sikker på at hygienen ivaretas hele veien.

Olar Portconsult leverer flere spesialdører, porter og øvrige produkter som er spesielt egnet for matproduksjonslokaler og næringsmiddelindustrien.

Vil du lese mer? «Vi leverer produkter for næringsmiddelindustrien».

Glassfiberdører, hygieniske dører, fryse- og kjøleromsdører

Med temperatursikre glassfiberdører kan du sikre kjøle- og fryserom, samt ivareta hygieniske krav. Disse dørene egner seg for:

  • Storkjøkken
  • Kantiner
  • Gatekjøkken
  • Restauranter
  • Kaféer
  • Øvrig næringsmiddelindustri

Les mer om våre glassfiberdører for kjølerom her.

Pendeldører for næringsmiddelindustrien

Isolerte og uisolerte pendeldører er et smart valg i alle typer næring hvor det er behov for effektive dører som tåler harde påkjenninger, stor trafikk og krav om sikt og utsyn i lokalet.

Vi leverer pendeldører i polykarbonat som tåler fukt, og er bestandig mot råteproblemer. Det er enkelt å opprettholde hygieniske krav og hyppige vaskerutiner fordi dørene er laget for å tåle rengjøring og påkjenninger over flere år.

Les mer om våre pendeldører her.

Branndør for fuktige og hygieniske omgivelser

Vi tilbyr også en sikker og trygg branndør som er spesialtilpasset for våt- og hygienerom i næringsmiddelindustri. Den trygger lokalet for spredning av ild, i tillegg til å være motstandsdyktig mot fukt og råte – slik at renslighet og matsikkerhet ivaretas. Les mer om vår branndør EI-30 for våt- og hygienerom her.

Olar Portconsult leverer spesialløsninger og tilpasninger for våre kunder

Olar Portconsults kompetanse ligger i det å tilby spesialprodukter og -løsninger som dekker særegne behov eller utfordringer for kundene våre. Vi er stolte av å kunne tilby en spesifikk og utvalgt bransjekunnskap, i stedet for enklere tjenester som skal dekke et mye bredere segment. Vi er opptatte av å kunne løse konkrete utfordringer i planlegging, installasjon og oppfølging  – og på denne måten være en viktig ressurs for kundene våre.

Les også: Skreddersøm av dør- og portløsninger til alle formål.

Kontakt Olar Portconsult for veiledning, befaring eller service

Er du interessert i våre spesialprodukter, eller behøver du vår veiledning eller service? Du kan nå oss på telefonnummer 23 37 55 90, eller kontakte oss her. 

Nysgjerrig på hvilke bransjer vi leverer for? Se alle våre referanser her.