Med vår serviceavtale er du sikret i tilfelle uforutsette problemer eller skader på dine hurtigporter, rullegitter, branngardiner og pendeldører. Vi tilbyr serviceavtale og garanti på alle produkter vi leverer, og hjelper deg med å holde funksjonen til produktene ved like – slik at du kan dra nytte av dem i mange år framover.

Trenger du service på hurtigport, rullegitter eller branngardin? Kontakt oss her!

Helhetlig og kvalitetssikker service fra Olar Portconsult

Med serviceavtale hos oss er du garantert å få utført vedlikehold, reparasjon og service fra dyktige og sertifiserte installatører. Våre ansatte har fagkunnskapen som trengs for både vedlikehold og reparasjon av hele vår produktkatalog.

Se våre kvalitetssertifikater her.

Våre forhandlere over hele landet har også dyktige montører som kan utføre nødvendig service ved behov. Hvis du er usikker på hvilken forhandler som er best egnet for service på dine produkter, kan du kontakte oss så veileder vi deg i valget.

Les mer om vår montasje og service her.

Vi tar oss av alt – fra veiledning til installasjon og service

For oss i Olar Portconsult er det viktig at du som kunde føler deg ivaretatt hele veien – det betyr at vi legger vekt på god veiledning, sørger for riktig montering og gir deg god oppfølging i ettertid. Vi leverer kvalitetsprodukter som sjelden behøver service, men dersom det blir nødvendig kan du stole på at vi stiller opp og gir deg gode vilkår for serviceavtalen og eventuelt vedlikehold eller reparasjon. Vi kan blant annet garantere de laveste vedlikeholdskostnadene i bransjen om du velger vår Door Tech SEL hurtigport. Å velge porter, gitter eller dører fra oss er et valg du tjener på i det lengre løp, for våre produkter er kvalitetsmessig overlegne i markedet.

Les også: Montering av porter fra Olar Portconsult.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud

Olar Portconsult kan hjelpe deg både med valg av produkter, montering av dører, porter og gitter – samt nødvendig service i tiden etterpå. Uansett hva det er du behøver, kan vi hjelpe deg. Kontakt oss her for en hyggelig prat om hva vi kan gjøre for deg, eller ring oss direkte på nummer 23 37 55 90.