Olar Portconsult holder til i Smallvollveien 26, 0667 Oslo. Vi leverer også til hele landet via våre dyktige forhandlere, som er representert i alle de store norske byene.

Lurer du på hvor du kan få tak i våre produkter der du holder til? Kontakt oss her.

Olar Portconsult er representert i hele Norge

Med et kvalifisert og dyktig forhandlernett over hele landet, er det mulig å få tak i våre produkter uansett hvor du befinner deg. Forhandlerne våre har også dyktige installatører og reparatører, som bistår med alt fra veiledning, montering og service ved behov.

Uansett om du behøver hurtigporter, branngardiner, rullegitter eller andre typer dører – så kan våre forhandlere hjelpe deg.

Vi veileder deg i valg av forhandler

Basert på dine behov og geografiske plassering kan vi formidle den rette forhandleren til deg. Forhandlerne våre kan være spesialiserte på enkelte produkter eller arbeidsmetoder, og da vil det være gunstig å velge den forhandleren som passer best til det du trenger å få utført.

Vi strekker oss også alltid langt for å utarbeide spesialløsninger for våre kunder, slik at de får produkter med funksjoner som er spesialtilpasset deres bruk og behov. Ved å benytte en av våre forhandlere får du også hjelp til å utarbeide spesielle løsninger som passer dine spesifikke ønsker. Uansett hva du ønsker for installasjonen av ditt produkt, kan du ta kontakt med oss så finner vi en løsning.

Les også: «Skreddersøm av dør- og portløsninger til alle formål».

Kontakt Olar Portconsult – så henviser vi deg til en av våre forhandlere!

Vi er leverandører av kvalitetsprodukter i hele Norge, og kan garantere deg god veiledning og oppfølging hele veien – enten gjennom våre forhandlere eller en av våre egne dyktige ansatte. Om du er interessert i produktene våre, kan du kontakte oss her for en uforpliktende prat om hva vi kan tilby deg.