Olar Portconsult er eneste leverandør av brannporter og -gardiner i Norge i klasse E 30 til EI 120, og vi fører en rekke kjente og kvalitetssikre produkter fra anerkjente leverandører. Vår produktkatalog har porter og gardiner i både i isolerte og uisolerte varianter.

Hva er en brannport?

En brannport skal hindre at brann sprer seg i større lokaler med flere rom. En slik port egner seg for eksempel på kjøpesentre, butikker eller andre større lokaler hvor det er viktig å skjerme av enkeltområder grunnet risiko for brannspredning.

Brannporter kan enten fåes i modeller som fungerer som skyveporter, eller som rulleporter som heises opp og ned. Våre brannporter dekker retningslinjer og krav for E- og EI uten sprinkling. Brannportene, eller brannsjalusiene, er godkjente og sertifiserte for opp mot 120 minutter med brannbeskyttelse. Alle brannporter oppfyller de gjeldende EU-krav i henhold til EN 1634, og er også forsikringsgodkjent. Dermed kan du være trygg på at du sikrer verdiene og lokalene dine på best mulig måte med våre produkter. I tillegg er du sikret om noe blir skadet eller ødelagt gjennom forsikringsbetingelsene dine.

Hva er en branngardin?

En branngardin er en beskyttende og skjermende gardin som hindrer spredning av brann, i tillegg til å motvirke røykutvikling i større lokaler. En branngardin er isolert og varmebestandig, og dermed motstandsdyktig mot ild. De lages av helt spesielle materialer, slik at de er svært resistente og slitesterke.

Olar Portconsult er leverandør av den eneste branngardinen som er EI-godkjent, i et varmebestandig materiale som er velegnet for å effektivt stoppe spredning av ild.

Se våre branngardiner EI 30 – EI 120 uten sprinkling her.

Vår Fibreroll branngardin er laget for å motstå temperaturer opp til 1000 grader celsius. Gardinen holder temperatur og røyk effektivt ute, og kan beskytte både mennesker og inventar fra spredning av ild og brann. Branngardinen er laget av et glassfibermateriale som er svært hardfør, og sørger dermed for økt sikkerhet i alle typer egnede lokaler.

 

Kontakt Olar Portconsult i dag for veiledning og råd om port, gitter og gardin

Trenger du veiledning i valg av branngardiner eller -porter, eller noe annet i vår produktkatalog? Vi bistår gjerne med råd og befaring før du velger hvilket produkt som passer deg og ditt lokale. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg.