Hurtigporter er et smart valg for en rekke ulike formål og steder – de har et bredt bruksområde og er anvendelige i flere ulike bransjer og sektorer. Med en hurtigport kan du effektivisere og forbedre sluser, åpninger og låsemekanismer i din virksomhet, noe som kan gi bedre arbeidsmiljø og forbedret ressursbruk i lokalene dine.

Les mer om hurtigporter på våre produktsider her.

Fordeler med hurtigporter

Hurtigporter har en rekke fordeler som gjør dem gunstige i flere typer lokaler og bransjer. Våre hurtigporter:

  • Regulerer temperatur mellom ulike soner

På grunn av den raske åpningen og lukkingen til hurtigporten og portens materialer, er de velegnet i lokaler hvor det er viktig å regulere temperaturen i ulike rom. De er blant annet et smart valg for kjøle- og fryserom.

Les mer: Mavicold og Maviroll– hurtigporter for matindustrien, samt kjøle- og fryserom.

  • Sørger for renslighet og opprettholder hygiene i ulike rom eller soner

Portene våre kommer i hygieniske materialer, som gjør dem egnet for bruk i lokaler med strenge hygienekrav. Fjernstyring og motstandsdyktighet mot fukt gjør dem også til et hygienisk alternativ til vanlige dører eller porter.

  • Øker tryggheten med låsefunksjoner og automatikk

Med avansert teknologi kan du velge mellom forskjellige type låsefunksjoner, og motorstyrt og automatisk åpning og lukking. Du kan velge mellom løsninger med nøkkelkort, skjermer på veggen eller styring fra mobil. Slik sikrer du de ulike sonene mot uønsket aktivitet, og gjør det enkelt for ansatte å ferdes mellom de forskjellige rommene.

  • Isolerer mot lukt og støy

I tillegg til å effektivt atskille temperatursoner, holder hurtigportene uønsket støy og lukt atskilt fra ulike rom. Du kan dermed ha ulik type virksomhet og arbeid i lokaler ved siden av hverandre, uten at det sjenerer andre deler av driften.

  • Gir god oversikt og overblikk med gjennomsiktig siktfelt

Hurtigportene er godt egnet for bransjer med høy trafikk og ferdsel mellom sonene, da de kan utstyres med siktfelt. Dermed har du bestandig oversikt over møtende trafikk, og kan se lang vei framfor deg.

Les mer: Hurtigport, rulleport, brannport – når trenger du hva?

Velg hurtigporter fra Olar Portconsult – vi er ledende i bransjen!

Velger du hurtigporter fra Olar Portconsult er du garantert veiledning underveis, samt oppfølging og bistand med montering etter kjøpet. Vi har også gunstige serviceavtaler for produktene våre, og hjelper deg om din hurtigport behøver vedlikehold eller reparasjon. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat om hva vi kan gjøre for deg!