Rullegitter foran ølutsalg i dagligvarebutikkVi leverer rullegitter som øker sikkerheten til bedrifter i ulike bransjer og næringer. Rullegitteret er et smart valg for alle typer butikker, enten de er plassert i selvstendige lokaler eller i kjøpesentre. Rullegitterets fremste oppgave er å avgrense områder og beskytte fysiske verdier. I alle lokaler hvor et fysisk innbrudd er en potensiell forekomst, kan rullegitteret derfor være en god løsning.

Alle våre rullegittere er godkjent i henhold til Europeisk Norm EN 1627, det som tidligere het FG-godkjenning.

Egen produksjon av rullegittere

Våre Omega Rullegitter og Omega Rullesjalusi er egenproduserte, og holder høy standard både i utførelse og materialer.

Les mer om våre ulike egenproduserte rullegitter her.

Alle våre rullegitter kan leveres med ønsket åpningsmekanisme. Olar Portconsult leverer gitterene med motordrift som betjenes med nøkkel, bryter eller fjernstyres.

Hos Olar Portconsult hjelper vi alltid våre kunder med spesialløsninger under installasjon hvis det er nødvendig. Vi lager gjerne løsninger med skreddersøm, for at du skal få et produkt med funksjoner som er tilrettelagt for dine behov og lokalets forutsetninger.

Du kan lese mer om vår montasje og service her.

Rullegitter av kvalitet øker sikkerheten

Rullegitteret er en sikkerhetsanretning som blir benyttet i mange ulike bransjer og næringer. Gitteret sørger for en effektiv avsperring av enkelte områder, og er laget i sterke materialer som holder over lang tid. Våre rullegitter leveres også med en glatt og ren overflate, uten riller hvor det lett kan samle seg støv og skitt. Det er dermed enkelt å holde rullegitteret rent og hygiensk.

Det er også mulig å velge mellom ulike design og varianter av rullegitter. Vi leverer forskjellige gittere med ulik grad av gjennomsiktighet og perforering, slik at du kan velge selv hvor mye innsyn det skal være inn til lokalet ditt.

Behøver du sikkerhetsprodukter for dine lokaler?

Olar Portconsult leverer ulike gitter som sikkerhetsløsninger for butikklokaler, kjøpesentre og andre lokaler som trenger det. Ta kontakt med oss her hvis du har spørsmål om våre rullegitter, eller andre sikkerhetsprodukter vi fører.