.

Olar Portconsult AS tilbyr markedets mest allsidige og moderne brannporter. Produktene oppfyller behov for store og komplekse løsninger.

Brannrulleporter som dekker E krav og EI krav uten sprinkling.

 

VR 60 Fireroll

EI godkjent uten sprinkling i 60 minutter. Isolert Brannrulleport  230 volt, (400volt) og leveres i galvanisert utførelse, kan i tillegg lakkeres i valgfri RAL farger.

I tillegg ivaretar portene de strengeste sikkerhets- og forsikringskrav. Brannrulleportene og branngardinene er testet og sertifisert av offisielt anerkjent og autorisert myndighet og oppfyller alle EU krav iht. EN 1634. Brannportene er designet og utviklet for brannbeskyttelse med tanke på holdbarhet og pålitelighet . Vår nye branngardin EW 120 er markedets mest moderne branngardin og blir levert med «Plug and Play» installasjon.

Brannrulleport E 240, Brannrulleport E30/60

Sertifisert og Godkjent opptil 240 minutter

OLAR Portconsult AS tilbyr markedets mest allsidige og moderne brannmsjalusi. Produktet oppfyller behov for store og komplekse løsninger. I tillegg ivaretar sjalusiet de strengeste sikkerhets- og forsikringskrav. Brannsjalusier og gardiner er testet og sertifisert av offisielt annerkjente og autoriserte myndigheter.
Brannsjalusier er designet og utviklet for brannbeskyttelse med tanke på holdbarhet og pålitelighet . E240 benyttes til ulike anlegg. F.eks.til innvendig deling av bygninger som: Sykehus, butikker, verksteder, kjøpesenter, lager og parkeringsplasser. Brannsjalusi E240 er testet for BS476 – Part 22 1987. Sjalusiet sertifisert etter nyeste EN 1634-1 med LPCB godkjenning og sertifisert for opptil fire timers brannbeskyttelse. Inkludert sikkerhets- funksjon Speedsafe gearkasse, som gir en kontrolleret lukking av sjalusiet ved brannalarm og alminnelig bruk.

STANDARD SPESIFIKASJONER:
Sjalusi
Konstruert av stålprofiler i buet form, 76mm høye med meget solide endelåser. Stålprofilene varierer i tykkelse fra 0.7mm til 1.2mm avhengig av portstørrelse. Bunnskinner er av galvaniseret T profil.

Skinner
Styre skinner i galvanisert stål U profil. Vinkelskinne til veggmontasje.

Endekonsoller
Behandlet stål tilpasset form og tykkelse i forhold til portstørrelse.

Materiale
E240 leveres for de fleste deler i galvanisert stål som standard.Deler som ikke er galvaniserte, er behandlet
med annen brannhemmende materielaler.

Elektrisk betjening
Motoren er speedsafe drivaggregat med 240 volt induksjonsmotor. Elektromagnetisk brems med

Brannrulleport E30/60

Konstruert med flate, lakkerte profiler (valgfri RAL) og er en smidig og lett brannrulleport.  passer meget godt til sykehus, restauranter, kjøkken, kantiner, osv. krever mindre plass/sideplass/overhøyde enn øvrige brann rulleporter.  Godkjent i 60 minutter.

 

 

Kontakt oss i dag for bestilling av brannrulleporter for økt sikkerhet.