Branngardin EW 120.  Dekker hele spekteret av E og EW gardiner opp til 120 minutter.  EN Godkjent Branngardiner i hele Europa. Fibreroll EW 120 iht. EN 1634 – 1  og EN 1634 – 3 anses for ledende i utviklingen av branngardiner.  Velg mellom Fibreroll EW 120 CSa   eller EW 120 Ca.  Begge med  2 timer brannmotstand mellom branncellene, med reflekterende belegg som reduserer strålingsvarmen så mye at det tilfredsstiller EW120-klassifiseringen i henhold til EN 13501-2.  Fibreroll EW 120 er også EI 120 godkjent ved sprinkling.
Fibreroll Rolling Fire Curtain har bestått branntestene i EN 1634,-1 og gir vesentlige fordeler fordi branngardinen ikke slipper mer enn 15 mW/m² strålings¬varme gjennom og beskytter mennesker og eventuelle brennbare materialer i nærheten.
STANDARDSPESIFIKASJON

Brannduk
Spesielt forsterket og belagt glassfiber¬materiale utformet for å motstå temperaturer over 1000 °C.

I hver ende av stoffet er det festet løpehjul av stål for å sikre at brann-gardinen holder seg i ledeskinnene på sidene også når den utsettes for trykk-forskjeller på grunn av brann.

Selve duken er omtrent 0,7 mm tykk og veier 780 gram per kvadratmeter.

Den har ei bunnlist av stål som gjør den stivere og lettere å lukke på grunn av tyngden.

Styreskinner
Produsert av galvanisert stål og formet til en tynn U-profil som er forberedt for innfesting til åpningen. De har innebygde spor som løpehjulene løper på i en brannsituasjon.  103 x 50 mm

Valse
Valsen består av et stålrør på 101 mm i diameter med rørmotor i den ene enden og lager i den andre. Valsen understøttes i hver ende på endeplater av galvanisert stål med fastmonterte vinkler som skal festes i lysåpningen.

Dekkasse
Valsen har dekkasse i galvanisert stål, som også fungerer som brannlås øverst.

MAKSIMUMSSTØRRELSER
30 meter bred x 6 meter høy.
FUNKSJON
Fibreroll branngardiner drives elektrisk med en 240 volt 1-fase rørmotor. Det er montert et kontrollpanel høyt oppe med innebygd funksjon for innkommende brannsignal. Panelet omformer/¬likeretter den innkommende 1-fase-nettstrømmen slik at batteri¬ene kan drive motoren. Hvis strømforsyningen svikter, faller branngardinen av seg selv på grunn av tyngden.

Til vanlig bruk er det en trykknapp på lavere nivå.

OVERFLATEBEHANDLING
Duken i branngardinen er grå på den ene siden og sølvfarget på den andre mens styreskinner og dekkasse som standard er galvanisert. Metalldelene fås også i rustfritt stål eller polyester¬pulverbelagt finish i et bredt utvalg av RAL-farger.

RULLEHASTIGHET
Omtrent 100 mm i sekundet.

VEKT
Duk: 780 gram per kvadratmeter.
Valse/dekkasse: 30 kg per lineære meter.

 

 

Kontakt oss her for bestilling av branngardiner og branntetting.