Olar Portconsult er den eneste leverandøren i landet som kan tilby branngardiner innenfor spekteret EI 30 til EI 120. Disse branngardinene er kvalitetssikre, og godkjente for bruk uten sprinkleranlegg etter EN 1634-1.

Bruksområder for EI-godkjent branngardin

Formålet med en branngardin er å hindre at brann sprer seg fra spesifikke områder, men heller holdes avstengt så godt som mulig i avgrensede rom eller lokaler. Dette er med på å minimere skader og risiko for helse og liv. I tillegg til å hindre at ild sprer seg raskt fra rom til rom i et lokale, så hindrer det også røykutvikling.

Les mer om våre EI 30 – EI 120-godkjente branngardiner her.

Branngardinen er isolert med materialer som er motstandsdyktige mot varme og ild, og som effektivt holder temperaturen nede. Gardinen beskytter dermed både mennesker og objekter som befinner seg på andre siden av gardinen.

Våre EI-godkjente branngardiner egner seg i flere bransjer og sektorer. De er et smart og trygt valg for blant annet:

  • store næringsbygg
  • industribygg
  • butikklokaler
  • kontorbygg og -landskap
  • kjøpesentre

Vi tilbyr også branngardinen Fibreroll – les mer om denne her.

Olar Portconsult har fagkunnskapen og erfaringen du trenger

Våre ansatte har den nødvendige fagkunnskapen og bransjeerfaringen for å veilede deg i valg av riktig brannsikringsutstyr. Med vår rådgiving og våre produkter kan du være trygg på at du får det du og ditt lokale trenger, uansett hvilken bransje eller sektor du tilhører. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg.