Med et stort nettverk av samarbeidspartnere i Norge og lang erfaring innen skreddersydde løsninger, er vi stolte av å kunne tilby våre kunder produkter av høy kvalitet, rask levering og god service. Les mer om våre håndplukkede leverandører nedenfor.

Seuster KG

Seuster KG er en tysk produsent og utvikler av porter som bidrar til å optimalisere trafikkstrøm, forbedre inneklimaet og spare energi i industri- og næringsbygg. Seuster KG tilbyr hurtigporter, kjøle- og fryseromsporter. Produkter fra Seuster KG er preget av høy materialkvalitet og langvarig, pålitelig funksjonalitet.

Besøk seuster.de.

Hoefnagels

Hoefnagels har siden 1985 spesialisert seg på utvikling og produksjon av branngardiner. Det nederlandske selskapet har, med et overordnet mål om å bidra til økt sikkerhet for mennesker og bygg, utviklet sikre og funksjonelle brannporter og -gardiner som beskytter mot brann, røyk og innbrudd.

Les mer på hoefnagels.com.

MaviFlex

Over en periode på 35 år har MaviFlex markert seg i markedet som en ledende spesialist innen produksjon av porter til næringsmiddelindustrien. Med årlig patentering av stadig mer holdbare og fleksible løsninger, er MaviFlex en virksomhet i verdenstoppen innen innovasjon og utvikling av industridører som tilfredsstiller nye krav til både funksjonalitet og sikkerhet.

Les mer om hurtigdører til kjøle- og fryserom fra MaviFlex.

Scandistrip Door AB

Scandistrip Door AB er et velrenomert svensk selskap med en stadig voksende kundebase. Deres kjernevirksomhet ligger i produksjon av lettere industridører og plastgardiner til lager- og industribygg. Olar Portconsult er stolte av å tilby våre kunder i Norge kvalitetsprodukter fra Scandistrip.

Les mer om Scandistrip Door på scandistrip.se/.

Bolton Gate UK

Bolton Gate har siden 1924 produsert brannrulleporter og -gardiner for offentlige bygg, som skoler, omsorgsboliger og sykehus. I løpet av den tiden har Bolton Gate markert seg som en kvalitetsbevisst leverandør, og stadig flere virksomheter i industrinæringen slutter seg til Bolton Gates allerede omfattende kundeportefølje.

Se våre produkter innen brannrulleporter og branngardiner.

Thermod

Thermod AB utvikler og produserer alle typer glassfiberdører, hygieneromsdører, pendeldører og kjøle- og fryseromsdører til næringsmiddelindustrien, offentlige og medisinske miljøer. Felles for alle produktene fra Thermod er kvalitet og egenskapersom tilfredsstiller strenge krav til hygiene og slitestyrke i industrinæringen.

Les mer om Thermod på thermod.se.

MainGate

Den svenske industridørprodusenten MainGate har siden 1999 spesialisert seg innen produksjon av bestandige og slitesterke dører til blant annet næringsmiddelindustrien. Som del av deres fokusområde for produktutvikling, er alle produktene MainGate fører produsert for å takle store påkjenninger, høy gjennomgangstrafikk, fukt og varierende værforhold.

Vi fører pendeldører og polykarbonatdører fra MainGate. Se produktene her.

Trenger du råd og veiledning? Vi i Olar Portconsult bistår alle eksisterende og fremtidige kunder med å velge riktig løsning for deres formål. Ved behov tilbyr vi skreddersydde sikkerhetsløsninger mot brann og innbrudd for industri- og næringsbygg.

Kontakt oss for mer informasjon om våre produkter og tjenester.