OlarPortconsult AS PVC-Gardin er en kuldegardin for varemottak, butikk eller lager. Det er blitt svært populært å lage større kjølerom som kunden kan gå inn i for å finne varer som melk, ost og øl. En PVC-kuldegardin kan være et alternativ til hurtigdører om man ønsker enklere adgang for kunder til hva som er bak skillet. Varene vil også være delvis synlige slik at kunden vet hva de finner bak forhenget.  Reduserer smitte/bakterie overføring.  Gir god energi økonomi og ivaretar renhold.

PVC-materialet vil hjelpe til med å redusere kuldetapet mellom de to rommene, samtidig som det gir enkel tilgang til avdelingen. En gjennomsiktig inngang vil gjøre det enkelt for kunder å fgå inn og forsyne seg med varer. Andre bedrifter har brukt slike gardiner som skille mellom ulike avdelinger i åpne kontorlandskap eller ved dyrehold.

Porten består av gjennomsiktige PVC strimler som måler 200 mm i bredden. De er også 2 mm tykk hvilket er viktig for å holde temperaturen så stabil som mulig mellom rommene gardinen skiller. Stripsene overlapper med 50 mm og disse kan skiftes ut individuelt ved skade eller annen slitasje. OlarPortconsult kan tilpasses gardinen til dine behov.

Stripsene leveres i 100 – 200 – 300 – 400 mm bredder med ulike overlapp og tykkelse, alt etter miljø og bruk.

Denne typen skille festes gjerne direkte på veggen eller eventuelt i en nisjeåpning hvor man har solide beslag i rustfritt stål. Om de ønskes fjernet er dette enkelt og etterlater ingen merker.

Du kan lese mer om våre PVC-gardiner i brosjyren eller ta kontakt med oss.

 

Kontakt oss i dag for bestilling av effektive kuldegardiner.