OMEGA Rullegitter i natureloksert aluminium er godkjent EN 1627 –  1.  Videre EN 1627 -RC 2 og RC 3.

For bedrifter som ønsker å øke sikkerheten i sine lokaler, er det god idé å bruke OMEGA rullegitter. OMEGA Rullegitter brukes i alle næringssammenheng, om det er butikker som en del av et større kjøpesenter, eller internt  hvor deler av butikken/ene har ulik åpningstid, eller trafikk i nærheten av lokalet uten at betjeningen er tilstede. Til lager/ produksjon: Varebeholdning er sikret mot innbrudd og vandalisering.

OMEGA Rullegitteret leveres med skinner i ekstra kammer og hard PVC lyddemper. Alle forbindelser, braketter, festerdetaljer er montert på skinne, gjør det enklere å betjene og montere. Omega Rullegitter har forsterket bunnprofil med PVC avslutning, har en glatt overflate, og forenkler vedlikeholdet og beholder profilene vesentlig renere med lengre holdbarhet. Profilene har i motsetning til vanlige rullegitter ingen støvsamlende riller. Det finnes flere ulike typer rullegitter på markedet og mange av disse består av løse deler og åpninger. OMEGA Rullegitter er stanset ut fra solide og   hele profiler med stansete åpninger.  OMEGA Rullegitter er EN 1627  godkjent gitter i klasse RC 3 med ekstra solide profiler, skinner og låssystem.

Gode priser på rullegitter
OMEGA Rullegitter er meget konkurransedyktig, til tross for høy kvalitet da sikkerhet er vår prioritet.  Omega Rullegitter har over 30 års erfaring på markedet med tusenvis av fornøyde referansekunder. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om våre ulike løsninger med rullegitter.

GOMEGA Rullegitter,  Godkjent Rullegitter iht. EN 1627.
Våre rullegitter er både innvendig og utvendig godkjent iht. Europeisk Norm EN 1627. (tidligere FG, Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemnd.) Du kan være sikker på at våre løsninger er solide og av høyeste kvalitet.

Ta gjerne kontakt med Olar Portconsult om du har spørsmål angående rullegitter eller andre typer porter.

Vi har mange års erfaring og kunnskap, og kan derfor kyndig veilede deg i ditt valg.