1381327801050-maxsize-w-1200-h-1200-lm-1381327769977-save-img
Rullesjalusi for gullsmed og urmaker Gullåren.

OMEGA Rullesjalusi godkjent EN 1627 – til og med RC 3.  For ekstra sikkerhet, er rullesjalusi et godt alternativ for å sikre ditt lokale mer spesifikt. Gullsmeder – ur/optikk og steder hvor det er store verdier  og ekstra krav til fysisk sikring.

OlarPortconsult AS leverer alltid produkt av høyeste kvalitet. Skinnene på våre rullesjalusi har ekstra kammer og hard PVC lyddemper, og er videre påsatt festekonsoller og braketter. Våre sjalusi er forsterket bunnprofil med PVC avslutning. Disse leveres i aluminium og galvanisert stål. Dette gjør de slitesterke og robuste. Overflaten på slike rullesjalusi er også svært lett å holde rent da overflaten er glatt og profilene ikke har riller som ofte samler mye støv som drysser når sjalusiet trekkes opp.

Våre rullesjalusi er både innvendig og utvendig FG godkjente. Du kan være sikker på at våre løsninger er solide og av høyeste kvalitet. De er svært populære blant våre kunder som er gullsmeder eller urmakere. For disse kundene er sikkerhet svært viktig og de stoler på våre løsninger. Selv om deres butikker kanskje stenger før andre butikker i senteret eller det ferdes folk i nærheten når ansatte ikke er tilstede, vil rullesjalusiet holde varene trygge.

Vi har mange års erfaring og vi bistår gjerne med veiledning i valget av gitter og porter.

Ta kontakt med oss her for bestilling av OMEGA Rullesjalusi.