Ditt beste alternativ for å sikre fysiske verdier i butikklokaler eller et kjøpesenter er et rullegitter eller en rullesjalusi. Med gitter fra Olar Portconsult er du garantert trygghet for varer, produkter eller andre objekter – uansett bransje eller marked.

Du kan lese mer om våre gitter og sjalusier på våre produktsider her.

Rullegitter som er tilrettelagt deg og ditt butikklokale

Vi leverer rullegitter som passer dine preferanser eller spesifikke behov. Uansett hva som er nødvendig for at ditt lokale skal kunne sikres, kan vi tilpasse løsninger som er gunstige både for lokalets utforming, funksjonen på gitteret og optimal sikkerhet.

Les også vår artikkel «Skreddersøm av dør- og portløsninger til alle formål».

Avhengig av hvilket rullegitter eller hvilken rullesjalusi du velger vil lokalet ditt være beskyttet mot innbrudd, og eventuelt brann. Du kan velge mellom varianter som er helt eller delvis gjennomsiktige, eller fullstendig lukkede og avastengt. Alle rullegitterne er fullstendig sikre uansett gjennomsiktighetsgrad, og er godkjente i henhold til nødvendig forsikringsstandard.

Vårt utvalg av rullegitter og rullesjalusier

Vi har en rekke forskjellige rullegitter og -sjalusier i vår produktkatalog:

Ulike rullegitter med varierte egenskaper

De ulike typene rullegitter og -sjalusier vi leverer har forskjellige egenskaper og spesifikasjoner. Våre OMEGA rullegitter og -sjalusier er for eksempel godkjente innenfor EN 1627 til og med RC 3.

TS-system fastgitter er et populært alternativ for sikring bak vinduer i butikklokaler. Fastgitteret sikrer lokalet selv om vinduer skulle bli knust, og fungerer i tillegg preventivt på fysiske innbrudd. Synlige fastgitter viser nemlig at det ikke er mulig å ta seg inn i et lokale gjennom knuste vinduer, og sender et tydelig signal om at virksomheten er sikret skikkelig.

Våre rustfrie rullegitter er de mest sikre og sterkeste alternativene i vår produktportefølje. Disse rullegitterne er gode valg for virksomheter som krever den høyeste grad av sikkerhet, i tilfelle fysiske innbrudd.

Våre rullegitter og -sjalusier leveres med motorstyring, og kan styres med enten nøkler, brytere eller forskjellige varianter av fjernstyring. Om du er usikker på hvilken løsning du bør velge, veileder vi deg gjerne for å finne det beste alternativet for deg.

Hvis du vil vite mer om egenskapene til de enkelte rullegitterne våre, kan du ta kontakt med oss og få hjelp av en av våre ansatte.

Brannsikkerhet for kjøpesentre

Én ting er å sikre fysiske verdier og kostbare gjenstander i butikklokaler, men det er også viktig å ha på plass riktige sikkerhetsløsninger i tilfelle brann. Olar Portconsult leverer branngardiner og -porter som er velegnet for store kjøpesentre. En branngardin eller brannport stenger av utvalgte områder og lokaler ved utløst brannalarm, og sørger dermed effektivt for å stoppe videre spredning av både ild og røyk. Dette beskytter både mennesker og verdier i lokalene.

Her kan du lese mer om våre branngardiner og -porter.

Kontakt Olar Portconsult i dag for å bestille ditt nye rullegitter

Om du behøver sikring av dine lokaler, er våre gittere eller sjalusier det rette valget. Ta kontakt med oss her, så veileder vi deg i valg av riktig produkt for din virksomhet.

Vi har levert hurtigporter, rullegitter og branngardiner til en rekke ulike bransjer og næringer. Se våre referanser her.