Markedets mest allsidige brannporter

Olar Portconsult tilbyr markedets mest allsidige brannporter, noe som gjør at vi er det foretrukne valget for virksomheter med store og komplekse løsninger. Våre brannrulleporter dekker E- og El-krav uten sprinkling.

Brannrulleport E 120, EW120 og E30/60

Olar Portconsult tilbyr markedets mest allsidige og moderne brannsjalusi. Produktet oppfyller behov for store og komplekse løsninger. I tillegg ivaretar sjalusiet de strengeste sikkerhets- og forsikringskrav. Brannsjalusiene vi tilbyr er sertifiserte og godkjente for opptil 120 minutter brannbeskyttelse.

E120 benyttes til ulike anlegg, for eksempel til innvendig oppdeling av bygninger som sykehus, butikker, verksteder, kjøpesenter, lager og parkeringsplasser. Brannsjalusi E120 er testet for BS476 – Part 22 1987.  Sjalusiet er sertifisert etter EN 1634-1, og har LPCB-godkjenning. Brannrulleportene inkluderer sikkerhetsfunksjon Speedsafe, en girkasse som gir en kontrollert lukking av sjalusiet ved brannalarm og alminnelig bruk. Brannrulleport EW 120 har brannmotstand og strålemotstand i 120 minutter.

VR 60 Fireroll

VR 60 Fireroll er EI-godkjent uten sprinkling i 60 minutter. Portene tilfredsstiller de strengeste sikkerhets- og forsikringskrav. Brannrulleportene og branngardinene vi tilbyr er testet og oppfyller alle EU-krav i henhold til EN 1634.

Brannportene er designet og utviklet for brannbeskyttelse, med tanke på holdbarhet og pålitelighet. Våre branngardiner er markedets mest moderne og blir levert med «Plug and Play»-installasjon.

Spesifikasjoner

  • Sjalusiet er konstruert av stålprofiler i buet form, som er 76 mm høye
  • Stålprofilene er i tykkelse 0,7 mm – 1,2 mm avhengig av portstørrelse
  • Sjalusiet har bunnskinner i galvanisert T-profil
  • Styreskinner i galvanisert stål og vinkelskinne til veggmontering
  • Endekonsoller i behandlet stål, tilpasset form og tykkelse
  • Deler som ikke er galvanisert er behandlet med annet brannhemmende materiale
  • Speedsafe drivaggregat med 240 V induksjonsmotor og elektromagnetisk brems
  • E120 kan leveres i alle RAL-farger

Ta kontakt med oss for å bestille riktig brannport.