TS-system fastgitter

Fastgitter fra Olar Portconsult består av en ramme og et firkantrør med tykkelse på 20 mm i horisontal retning. De horisontale rørene hullokkes og sikres vertikalt med 12 mm tykt massivt rundtstål.

Alle forbindelser er sveiset sammen og hjørnene av gitteret gjerdes. Maskevidden er på 100 x 500 mm. Vi lakkerer fastgitteret i hvit (RAL 9010) eller sort (RAL 9011) som standard. Andre farger er selvfølgelig også tilgjengelig mot et tillegg. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Et sikkert fastgitter etter norsk standard

Fastgitter er svært solid og sikkert, samtidig som det gir godt innsyn. Fastgitter brukes ofte som sikring bak vinduer, slik at eventuelle innbruddstyver ikke kommer lengre enn å knuse glasset. De vil trolig ikke ta seg bryet med dette heller, da gitteret synes tydelig gjennom glasset fra utsiden og kan virke preventivt. Har du montert fastgitter på innsiden av vindu, vil det være klart at man ikke vil kunne ta seg inn i bygningen.

Ulike typer fastgitter

TS-system fastgitter leveres med 10 mm massivt rundjern i maskevidde på 100 mm. Dette gitteret leveres også i galvanisert utførelse.

Olar Portconsult produserer to typer fastgitter:

  • Et låsbart fastgitter med 60 mm eller 100 mm U-kanal i sidene. Leveres med topprofil som låses med to Eurolocks i hver sideprofil.
  • Et gitter med galvanisert U-kanal ramme som monteres med enveisskruer, noe som gir et meget sikkert gitter.

Ta gjerne kontakt om du ønsker å finne ut mer om faste gitter og hvordan dette kan brukes i din bygning.