Våre rullesjalusier er godkjente av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd, og er svært driftssikre og lette å bruke. Da de er gjennomsiktige, sørger de samtidig for at forbipasserende får godt innsyn i vareutvalget etter butikkens stengetid. Selv om rullesjalusien er gjennomsiktig, er den svært sikker og sørger for at butikken din er beskyttet mot innbrudd. Gjennomsiktig rullesjalusi passer svært godt til bedrifter som urmakere, kiosker, gullsmeder og moteforretninger.

Gjennomsiktig rullesjalusi i polykarbonat på gullsmedforretning Gyldne Tider

 

Godkjent til utendørs bruk

Porter laget av natureloksert aluminium fungerer godt til utendørs bruk så vel som innendørs. Dette gjør det også svært egnet for bruk i utendørs kiosker og andre butikker.

Rullesjalusi produsert av Hydro

Du som kunde kan føle deg trygg på at dette er produkter av høy kvalitet. De er laget av materialet natureloksert aluminium og tåler store påkjenninger og kontinuerlig bruk. Produsentene er Hydro Aluminium Profiler på Magnor, og vi er på den måten sikre på at vi leverer et solid produkt til våre kunder.

Ved å installere denne typen rullesjalusi, får du en port som er enkel å holde ren da profilene ikke har noen støvsamlende riller. Dette er både tidsbesparende og vil gi et godt inntrykk til de som måtte passere. Når det gjelder utformingen av porten har skinnene ekstra kammer og en hard PVC lyddemper, påsatt festekonsoller og braketter. Du vil også finne en forsterket bunnprofil med PVC-avslutning.

 

Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om gjennomsiktige rullesjalusi eller lurer på om dette er det riktige valget for din bedrift.