Rullegitter i rustfritt stål er vårt aller sterkeste gitter, og er ideelle for gullsmeder, butikker og annen detaljhandel. Dette er et svært solid og pålitelig produkt som sikrer mot innbrudd. Denne typen gitter er tilgjengelig i tre varianter; rullegitter, skyvegitter eller fastgitter.

Gitterene med motordrift – driftsikker og lett å håndtere

Olar Portconsult leverer gitterene med motordrift som betjenes med nøkkel, bryter eller fjernstyres. Det finnes også ekstra nødmanøver i tilfelle strømbrudd. Dersom du ønsker det, leveres de med mulighet for å håndtere med tidsstyring, fotoceller, og kjøredetektorer. Vi tilbyr en rekke ulike rullegitter, som blant annet gjennomsiktige og perforerte varianter.

Våre rustfrie rullegitter anbefales av politiets kriminalvern

Våre rustfrie rullegitter har mottatt mange anbefalinger, blant annet fra politiets kriminalvern. Innbrudd kan bety store skader for din bedrift og føre til dyre tap. Godt synlig sikring av et lokale ved hjelp av rullegitter vil gjøre butikken mindre attraktiv for kriminelle, og de vil trolig gå videre i jakten på en butikk som har mindre sikring.

Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd

Alle våre rullegitter er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd. Dette gir deg som kunde en trygghet, da det er strenge krav for å oppnå denne godkjennelsen. Vi har levert mer enn 20.000 m2 gitter så langt i Norge, med mange fornøyde kunder i vår portfolio. Dersom du er usikker på hvilken type rullegitter som passer din bedrift, gir vi deg gjerne råd og veiledning. Med mange års erfaring og kunnskap, har vi opparbeidet oss en høy faglig kompetanse.

 

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende pristilbud, eller dersom du er klar for å bestille våre rullegittere.