Door Tech SEL er markedets mest komplette hurtigport, og er også markedsledende.

Markedetsledende hurtigport

Mye av grunne til at Door Tech SEL er markedsledende, er at den er meget solid og tåler røff behandling. Som en ekstra funksjon, har en innvendig lyslist med all sikkerhet skjult i skinner. 

Bruksområder

Door Tech SEL har en rekke bruksområder. Den kan hindre spredning av støy, trekk, støv og lukt. Hurtigporten kan skille mellom lager og butikk, og er ideell til kjølerom hvor det ikke kreves isolert portblad. Door Tech SEL er forberedt for alle impulsgivere og har et kontrollskap med feildiagnostikk.

Porten kan leveres i fem ulike farger, med eller uten siktfelt.

Strømbesparende

Hurtigporten hjelper å holde på varme eller kulde, og dermed reduserer strømkostnadene. Dette er fordi de går mye fortere opp og ned enn for eksempel en vanlig leddport, som beveger seg sakte og kan bli stående lenge i åpen stilling. Dette resulterer i store avvik i temperaturen, og strømprisen vil skyte i været. Hurtigport S 915 beveger seg raskt og holder seg ikke åpent lenger enn nødvendig. Denne kvaliteten kan gjøre store forskjeller på et kjølerom som grenser til vanlige innerom, eller til omvendt bruk der du må holde på varmen.

Rimelig i drift og vedlikehold

Door Tech SEL er overlegen andre hurtigporter når det gjelder drifts- og vedlikeholdskostnader. Med Door Tech SEL hurtigport utfordrer vi våre konkurrenter og garanterer de laveste drift- og vedlikeholdskostnadene på markedet. I tillegg til dette er Door Tech SEL hurtigporten med lengst levetid av dem alle.

Ta kontakt med Olar Portconsult for pris på Hurtigport.