Mavicold – fleksibel hurtigport til kjølerom og fryserom

Innen matproduksjon er det strenge krav til både hygiene og temperatur. Viktigheten av å ivareta en stabilt lav temperatur samtidig som man verner mot fremmedelementer, er stor. Mavicold er hurtigporten som oppfyller alle disse kravene. Hurtigporten har godkjent rømingsfunksjon og har tetthet med beskyttelsesgrad IP54.

Portens ramme er i rustfritt stål og styreskapet er skjult i det ene benet. Mavicold har isolerende skum mellom strukturen og veggen bak, i tillegg til at gardinen har styrkende rør og sømløse sikkerhetsstropper. Porten åpnes med en hastighet på 1m/s og lukkes med 0,5m/s.

Kontakt oss for å bestille Mavicold – hurtigport til kjøle- og fryserom.

Maviroll – hurtigport til matproduksjon

I tillegg til Mavicold, hurtigporten til kjølerom, tilbyr produsenten Maviflex også en hurtigport som er ideell til de områdene innen matproduksjon hvor det ikke er kjøling; Maviroll. Denne hurtigporten er kompakt og lydløs, og passer perfekt til å skape adskilte rom innendørs. I likhet med Mavicold har Maviroll også rømningsfunksjon, og åpne- og lukkehastighet på henholdsvis 1m/s og 0,5m/s.

Ta kontakt for å bestille Maviroll – hurtigport til matproduksjon eller se våre andre hurtigporter.

Hurtigporter med full funksjonalitet

Både Mavicold og Maviroll leveres med gjennomgående siktfelt og varsellys, og de er begge til innvendig bruk. Hurtigportene har selvbærende pulverlakkert stålkarm i standard gråfarge RAL 7016. Begge Maviflex-produktene fås med støysvake sideføringer i fleksibelt materiale med en egen patentert break-away funksjon. Mavicold og Maviroll kan leveres i ulike murmål opp til 3250 mm x 3500 mm.

Kontakt oss for å bestille Mavicold eller Maviroll – hurtigporter til matindustrien.

 

Kontakt oss for bestilling av hurtigporter av høy kvalitet for kjøle og fryserom.