PVC-kuldegardin og -kjølegardin

En PVC-gardin er en kuldegardin spesielt godt egnet for varemottak og butikklokaler med store kjølerom eller lagerbygg.

En PVC-kuldegardin kan være et godt alternativ til hurtigdører dersom det er behov for enklere adgang for butikk-kunder til området bak skillet. Varene vil også være delvis synlige gjennom kuldegardinen, slik at kunden vet hva de kan finne av varer bak forhenget. Samtidig vil PVC-gardinen bidra til å redusere kuldetap og begrense smitte og bakterieoverføring mellom avdelingene, samt tilrettelegge for enklere renhold av området.

Andre typer virksomheter bruker slike gardiner også som skille mellom ulike avdelinger i åpne kontorlandskap eller ved dyrehold.

Ønsker du å vite mer om PVC-kuldegardin og -kjølegardin? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Spesifikasjoner og spesialtilpasning av kuldegardin

Kuldegardinen består av gjennomsiktige PVC-strimler som måler 200 mm i bredden. De har en tykkelse på 2 mm, hvilket er viktig for å holde temperaturen så stabil som mulig i avdelingene gardinen skal holde adskilt. Strimlene overlapper med 50 mm, og disse kan skiftes ut individuelt ved skade og slitasje.

Strimlene leveres i bredder på 100, 200, 300 eller 400 mm, og med flere alternativer for overlapp og tykkelse. Dersom du har særskilte ønsker til gardinens dimensjoner, kan vi tilpasse gardinen etter dine krav til miljø og bruk. Kontakt oss for mer informasjon.

Installasjon og montering

Våre PVC-kuldegardiner festes gjerne direkte på vegg, eventuelt i en nisjeåpning med solide beslag i rustfritt stål. Dersom disse ønskes fjernet, er dette helt ukomplisert og etterlater ingen merker.

Du kan lese mer om våre PVC-gardiner i brosjyren eller ta kontakt med oss. Kontakt oss i dag for bestilling av effektive kuldegardiner.