PVC-rulleporter og -dukporter

Vi leverer dukporter og PVC-rulleporter av høy kvalitet til bedriftskunder i hele Norge. Våre duk- og rulleporter er et populært valg for å skille mellom kjølerom og øvrige avdelinger i butikknæringen, spesielt i avdeling for frukt og grønt.

Ta kontakt med oss i Olar Portconsult for mer informasjon om PVC-rulleporter og -dukporter.

Praktiske, hygieniske og økonomiske fordeler

En av fordelene med å bruke våre dukporter i butikk og matvareindustri, er vesentlig bedre holdbarhet på frukt og grønt. Dette bidrar til mindre matsvinn og dermed økonomiske besparelser for virksomheten. Rulleporten vil holde temperaturen nede i kjølerommet, mens det øvrige lokalet vil holde på varmen.

Rulleporten vil også beskytte mot støv, støy, fuktighet og trekk. Dette vil hjelpe din bedrift å holde energibruken nede. PVC-materialet er slitesterkt og vedlikehold vil derfor holdes til et minimum.

En brukervennlig løsning for adgangskontroll

Våre PVC-rulleporter er enkle i bruk. De kan åpnes og lukkes raskt og problemfritt. Porten festes på karmen, og opphenget er lik en gardin med elektrisk styring. Boksen som brukes til styringen vil kunne festes like ved og i en høyde som er lett å nå for vedkommende som skal operere systemet.

En slik type port skiller seg fra PVC-kuldegardin ved at den ikke er strimlet, men må åpnes og lukkes ved hjelp av en nøkkelbryter. Porten kan derfor være mest aktuell til avgrensning av tilgang til rom hvor kun ansatte skal inn og ut.

Dukport fra Olar Portconsult leveres i flere farger, med eller uten trykk, bilder og tekst.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling av PVC-rulleporter og -dukporter.