Olar Portconsult har over 30 års erfaring med produksjon, levering og installasjon av sikkerhetsprodukter for norsk industri og butikknæring. Vi har i alle år levert varer av høy kvalitet til mange ulike typer bedriftskunder i hele Norge.

Våre rustfrie beslag og bufferter er stilrene og passer til de fleste lokaler. Rustfrie beslag og bufferter kan være aktuelt for bedrifter med områder som krever grundig rengjøring og med høye krav til sikkerhet. Denne typen beslag tåler tøff håndtering og passer godt til høyt trafikkerte områder som ganger, parkeringshus og kjøpesenter. Beslagene kan installeres til å være dekorative elementer, samtidig som funksjonaliteten ivaretas.

Vi tilpasser beslag og bufferter etter dine spesifikasjoner

Våre rustfrie beslag og bufferter kan tilpasses din bedrifts unike spesifikasjoner og behov. Våre medarbeidere vil sikre at sluttproduktet oppfyller alle krav og vil fungere over lengre tid i det aktuelle lokalet.

Fordeler med beslag i rustfritt stål

I rustfritt stål vil du finne krom, nikkel, mangan, silisium, molybden og karbon. Disse grunnstoffer reagerer med oksygen for å danne en ugjennomtrengelig rustfilm som beskytter stålet. Slik vil det holde seg år etter år, selv i høyt trafikkerte områder med mye fukt.

Vi er markedets hurtigste

Olar Portconsult har markedets hurtigste levering av rustfrie beslag. Vi står klare til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, og vi vil gjerne at du tar kontakt på telefon eller per e-post. Sammen vil vi komme frem til den beste løsningen for din bedrift og dine lokaler.

Kontakt oss i dag for bestilling av beslag og bufferter.