I noen bygg er det nødvendig med ekstra sikkerhetstiltak og skiller mellom ulike deler av et lokalet. Ståldører brukes i bygg for å sikre både røyk og brann – samt innbrud. Ståldørene vil også hjelpe mot varmetap i mellom rom eller gang og være lydisolerende. OlarPortconsult AS er leverandør av ståldører som oppfyller alle sikkerhetskrav og er svært robuste både når det gjelder bruk og miljø. Tåler mye, enkle å holde rene – samt at vedlikeholdet vil være ved et minimum.Vi har lang erfaring og alle våre produkter er testet og utviklet til å møte de høyeste krav til kvalitet. Vi mottar stadig gode tilbakemeldinger på dette produktet og våre dører er i bruk i kontorer, administrasjonsbygg, kjellere og loft over hele landet.

Tilpasning av ståldører til ditt behov

Dørene kan leveres i forskjellige dimensjoner, farger og utførelser slik at du kan bestille en som passer ditt lokale og hvor døren skal brukes. Vi hjelper deg gjerne med å finne den riktige døren for deg og forsikre deg om at ditt valg oppfyller alle krav til bygget.

Olar Portconsult leverer også skyvedører, slagdører og ulike pvc-gardiner.

Ta kontakt for en prat om de ulike dørløsningene vi tilbyr og om du lurer på hvorvidt ståldører er det riktige valget for dine lokaler.