Står du midt i jungelen av dør- og portleverandører, og synes det er vanskelig å velge riktig industriport? Fordelene ved å velge Olar Portconsult er mange! Her er noen av dem.

Skreddersydde skyveporter og dører

Vi har ulike løsninger for skyveporter og dører som kan dekke et bredt behov. Uansett hvilke bransje du trenger en dør eller port til, skreddersyr våre eksperter den løsningen du trenger til ditt lokale. I tillegg sørger vi for at du får en løsning som passer estetisk til rommet den skal være installeres i.

Noen dør- og portløsninger vi tilbyr er:

Skyveporter: Her kan du velge mellom skyveport eller dør. Skyveporter er perfekte for lokaler med høy aktivitet og en hektisk hverdag – som for eksempel i et sykehus. En annen løsning er motorstyrte skyvedører. En stor fordel med disse er at du kan gå frem og tilbake fra rom til rom uten å fysisk ta i døren.
Rulleporter: En effektiv romskiller for å bevare temperatur i ulike rom – for eksempel i en matbutikk med et stort frukt og grønt-rom.
Pendeldører: Driver du butikk eller restaurant – eller begge deler? Da kan pendeldører gjøre arbeidshverdagen mye enklere da de egner seg ekstra godt til å skille mellom lokaler med stor persontrafikk.
Ståldører: Dette er en god investering for å sikre lokalet ditt mot innbrudd.
Slagdører: Velg mellom branndører, fryseromsdører, kjøleromsdører og glassfiberdører.

Her er det viktig å gjøre en vurdering på hvilke behov du har i lokalet du skal installere en ny port eller dør i.

Fire ting som er lurt å tenke på er:

1. Hvor stort er lokalet ditt?
2. Hvordan er persontrafikken i området der du trenger en port eller en dør?
3. Hva skal oppbevares i rommet? Er det for eksempel noen hygieneforskrifter som må følges?
4. Er det behov for å skille mellom temperaturer i lokalet?

Elektriske porter som øker trygghet, hygiene og brannsikkerhet

En riktig portløsning øker sikkerheten betraktelig – både i form av å stoppe store branner i å bryte ut, men også hindre innbruddstyver å komme seg inn i lokalet.

Tre ulike port- og dørløsninger for å øke sikkerheten

1. Branngardiner gir sikkerhet ved brann
Når vi installerer branngardiner og porter i lokalet ditt, sørger vi for at de er tilpasset mål og spesifikasjoner som er unikt i bygget der du holder til. Dere vil da ha et ekstra hjelpemiddel som hindrer brannen i å spre seg og som demper røykutvikling.

2. Hurtigporter som sikrer hygiene
Ettersom hurtigporter åpnes og lukkes i et raskere tempo enn andre porter, vil det være langt mye enklere å kunne ivareta hygieneregler og renslighet. Dette er en løsning vi anbefaler til næringsmiddelindustrien og andre virksomheter hvor hygiene og tempo står høyt på listen.

3. Rullegitter gir sikkerhet mot innbrudd
Ser du etter en måte å beskytte verdiene dine på? Da anbefaler vi enten rullegitter eller sjalusier. Her finnes det ulike stiler å velge mellom – enten de er helt lukkede løsninger eller gjennomsiktige, men alle gir sikkerhet mot innbrudd og beskytter verdiene dine.

Kundeservice fra eksperter med lang erfaring i bransjen

Usikker på hva du skal velge? Kontakt oss i dag og få god hjelp av en av våre erfarne eksperter. Vi kommer gjerne en tur innom for å se på lokalet du ønsker en ny port- eller dørløsning til. Sammen finner vi en løsning!