Olar Portconsult leverer skreddersydde dør-, port- og gitterløsninger til alle formål. Dette har vi gjort i flere tiår, og vår fagkunnskap og -kompetanse garanterer deg løsninger som passer din virksomhet og ditt behov.

Ved å velge løsninger fra oss får du produkter som varer. Vi har også et bredt nettverk av samarbeidspartnere som sørger for god leveranse og oppfølging uansett hvor i landet du befinner deg.

Kunnskap og kvalitet går hånd i hånd

Kunnskap og kvalitet er to av våre viktigste verdier, og vi har en sterk tro på at dette går hånd i hånd. Hos oss finner du ikke markedets billigste produkter, men du finner produkter helt i toppsjiktet når det gjelder kvalitet og holdbarhet. Vi har innovative arbeidsmetoder, og tilrettelegger alltid for løsninger som passer konkrete behov hos kunden og lokalets fysiske forutsetninger.

Hos oss finner du også kompetansen og fagkunnskapen som er helt avgjørende når du skal investere i kostbare produkter som skal lette hverdagen din i mange år fremover. Vi stiller kunnskapen og erfaringen vår til disposisjon, og gir råd og anbefalinger tilpasset konkrete behov. Vi veileder deg i valg av produkt, og hjelper deg med installasjon og videre oppfølging dersom det er nødvendig.

Her kan du lese mer om hva vi tilbyr av montasje og service.

Spesialisert kompetanse på utvalgte produkter

Vi har tatt et bevisst valg om å rette fokus mot noen få utvalgte produkter. Dette har også gitt oss muligheten til å virkelig bli gode på det vi leverer. Vi tør å påstå at vi har markedets høyeste kompetanse på hurtigporter, rullegitter og brannporter og -gardiner.

Les mer om våre spesialprodukter til næringsbygg, kjøpesenter og butikker her.

Erfaring som kommer kundene våre til gode

Staben vår er solid og består av dyktige fagspesialister som har vært lenge i bransjen. Gjennom våre arbeidskarrierer har vi vært med på bransjeutviklingen og opparbeidet oss mye kunnskap underveis. Erfaringen vår gjør oss godt rustet til å løse utfordringer både for eksisterende og nye kunder.

Her kan du se en oversikt over våre sertifikater.

Kontakt oss for en hyggelig prat i dag

Er du interessert i våre produkter, eller behøver du kanskje veiledning eller service? Vi hjelper deg med alle produkter i vår portefølje – uansett hvor du befinner deg i Norge! Ved behov henviser vi deg gjerne til en av våre dyktige forhandlere nær der du holder til. Kontakt oss her for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg.