Portmontør fra Olar PortconsultHos Olar Portconsult anbefaler vi alltid våre kunder å overlate montering og installasjon til oss, eller eventuelt en av våre dyktige forhandlere rundt om i landet. Våre produkter er teknisk avanserte, og uansett om du har valgt en hurtigport, et rullegitter eller en branngardin fra vår produktkatalog – så er du best tjent med å la fagfolk gjøre installasjonen.

Vi tar oss av installasjon og montering!

Automatiserte og motorstyrte hurtigporter, gardiner eller gitter er teknisk avanserte installasjoner, og ofte kreves det spesialløsninger for å få installert produktene med optimal funksjonalitet.

Når slike produkter skal settes inn i lokaler med allerede eksisterende konstruksjoner, kreves det en del skreddersøm for å få porten eller gitteret på plass. Vi hjelper deg slik at monteringen går feilfritt. På denne måten er du garantert riktig installasjon, i tillegg til at det sparer deg tid og ressurser når du overlater monteringen til en våre installatører.

Les også: Skreddersøm av dør- og portløsninger til alle formål.

Fra installasjon til service: vi tar oss av produktene dine fra A til Å

Våre serviceteknikere har spesialkompetanse på montering av våre produkter, og i tillegg utfører de service på allerede installerte hurtigporter, rullegitter, pendeldører, branngardiner eller brannporter ved behov.

Les også «Tegn serviceavtale med Olar Portconsult».

Behøver du port, gitter eller dører med spesialløsninger for ditt lokale?

Olar Portconsult tar seg av alt fra innledende konsultasjon, til installasjon og service på dine porter eller gitter. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg!