Hurtigporter av høy kvalitet for kjøle- og fryserom
Hurtigport til fryserom montert hos Folkehelseinstituttet.

I helsesektoren stilles det strenge krav til at inventar og produkter skal tilfredsstille retningslinjer for hygiene og driftssikkerhet. Alle materialer som benyttes og funksjoner i produkter og inventar må kunne svare til reglene om renslighet og effektivitet i driften.

Hurtigporter og branngardiner til helsesektoren

Det er flere av våre produkter som er godt egnet til helsesektoren. Alle porter og dører i glassfiber tilfredsstiller blant annet gjeldende krav til renslighet. Våre automatiske porter og dører sørger også for minimalt med fysisk berøring og kontakt med inventar, og er dermed et smart valg for lukking og avskjerming av lokaler og områder i helsesektoren.

Door Tech SEL er en komplett hurtigport som egner seg for helsesektoren. Les mer om hurtigporten her.

For generell brannsikkerhet tilbyr vi også branngardiner og -porter som minsker risikoen for spredning av ild i større lokaler. Både for sykehus, sykehjem, behandlingshjem og andre typer bygg i helsesektoren er våre brannprodukter et godt alternativ.

Les mer om våre branngardiner og -porter her.

Beslag og bufferter i rustfri og hardfør utførelse

Vi leverer også beslag og bufferter som er rustfrie og tåler harde påkjenninger. Disse produktene er godt egnet for lokaler og sektorer hvor det stilles høye krav til jevnlig rengjøring for å opprettholde god hygiene. Sammensetningen av materialer i beslagene og buffertene gjør dem svært motstandsdyktige mot fukt, slik at de vil tåle årevis med jevnlig rengjøring, eller eventuelt et fuktig inneklima. Alle beslag og bufferter fra Olar Portconsult kan også tilpasses ditt lokale.

Les mer om våre hygieniske beslag og bufferter her.

Olar Portconsult leverer til fornøyde kunder i helsesektoren

Vi har allerede i flere år levert produkter til aktører innen helsesektoren. Folkehelseinstituttet og Lovisenberg sykehus er blant annet to av våre fornøyde kunder.

Se alle våre referanser her.

Olar Portconsult sikrer hygienen med kvalitetsporter og -dører

Har du spørsmål om våre produkter? Olar Portconsult kan hjelpe deg med veiledning i valg av dører eller porter, i tillegg til at vi tar oss av installasjon og montering. Nøl ikke med å kontakte oss dersom du har spørsmål om våre produkter! Du kan nå oss via vårt kontaktskjema her, eller ringe oss på nummer 23 37 55 90.