OlarPortconsult AS har over 30 års erfaring med sikkerhetsprodukter og har i alle år levert varer av kvalitet. Våre rustfrie beslag og bufferter er stilrene og passert til de fleste lokaler.

Rustfrie beslag og bufferter kan være aktuelt for bedrifter med områder som krever grundig rengjøring og med høye krav til sikkerhet. Denne typen beslag tåler tøff håndtering og passer godt til høyt trafikkerte områder som ganger, parkeringshus og kjøpesenter. De kan installeres til å se dekorativt ut, samtidig som det er funksjonelt.

Våre rustfrie beslag og bufferter kan tilpasses din bedrifts unike spesifikasjoner og behov. Våre medarbeidere vil forsikre oss om at produktet oppfyller alle krav og vil fungere over lengre tid i det aktuelle lokalet. I rustfritt stål vil du finne krom, i tillegg til materialler som nikkel, managan, silisium, molybden og karbon. Disse reagerer med oksygen for å danne en ugjennomtrengelig rustfilm som beskytter stålet. Slik vil det holde seg år etter år og selv i områder hvor det ferdes mye folk og som utsettes for fukt.

OlarPortconsult AS har markedets hurtigste leveringstider av rustfrie beslag og står klare til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Ta kontakt på telefon eller per e-post, så kan vi sammen finne den beste løsningen for din bedrift.

 

Kontakt oss i dag for bestilling av beslag og bufferter.