Saksegitter er ikke bare lekkert å se på, men gir god sikring av inngangspartier, dører, vinduer og andre passasjer. Mange moderne bygg har for eksempel inngangsparti av glass som lett kan brytes gjennom. Det er da ideelt med ekstra sikring i form av et saksegitter. Saksegitterne fra oss, leveres i stål som enkeltføyet eller dobbeltfløyet.

Velg mellom ulike bunnskinner

Denne typen gitter har en bunnskinne som klappes sammen eller hengsles. Du kan velge om du ønsker en port med 1 eller 2 ekstra solide sylinderlåser, som er hengslet og kan svinges vekk fra åpningen når porten er i åpen stilling.

Fritt fargevalg i alle RAL-farger

Gitterene er galvanisert og kan pulverlakkeres. Dette gjør at de er tilgjengelige i alle RAL-farger og kan lett tilpasses et hvert inngangsparti. Slik kan helhetsinntrykket av lokalet vedlikeholdes og porten integreres med bygningens øvrige fasade.

Enkelte bedrifter og bygninger velger å bruke saksegitter som et supplement til rullegitter da det bygger mindre i høyde og kan brukes der hvor det ikke er tilstrekkelig overhøyde. Når porten trekkes åpen vil ikke det sammenfoldede gitteret oppta mer enn 8 cm.

God service er en selvfølge

Vi ønsker at du som kunde skal lett finne frem til produktet og informasjonen du er ute etter. Dersom du står fast eller har behov for veiledning, er vi selvfølgelig behjelpelig med god veiledning.

 

 

Ønsker du å se nærmere på om saksegitter passer for ditt bygg? Ta gjerne kontakt med oss.

 

1381328573371-maxsize-w-1000-h-1000-save-img1381328569825-maxsize-w-1000-h-1000-save-img

 

 

 

 

 

 

 

Collapsible Gate

Les mer om dette i menyen «Nedlasting», eller ta kontakt for mer info..

1381328656121-maxsize-msw-w-w-716-msh-h-h-281-save-img
Collapsible Gate, saksegitter for inngangsparti