Butikker, sykehus, storkjøkken og lager bruker dem. Enten dere ønsker et klimaskille, redusere kuldetap, eller tillate god flyt i den hektiske hverdagen, er industriporten blitt en nødvendighet i de fleste virksomheter. Sjekk ut fordelene i denne veiledningen.

1. Industriporter gir klimaskille

Har butikken din et avgrenset område for matvarer som skal stå kjølig? Våre rulleporter er et populært valg i avdelinger for frukt og grønt. Fordi rulleporten bidrar til å holde temperaturen nede i større kjølerom med frukt og grønt, eller meieriprodukter, reduseres matsvinnet for virksomheten. 

Trenger bedriften å ha et skille mellom ulike temperatursoner i industrilokalene eller næringsbygget? Den robuste skyveporten er godt egnet for å skille lager og produksjonsflater fra fryse- og kjølerom som har høye krav til renhold og hygiene. 

Utover å bevare temperaturen i et rom, gir våre rulleporter og kuldegardiner godt med innsyn for kundene. Rulleportene er dessuten svært enkle å rengjøre. 

 

2. Industriporter reduserer kuldetap

Med kjøle- eller fryserom i lokalene, har dere kanskje behov for å redusere kuldetap. Våre kuldegardiner er godt egnet for butikklokaler, lagerbygg eller varemottak der det er kjølerom. Siden de muliggjør enkel tilgang mellom rom og avdelinger i lokalene, fungerer kuldegardinen som et godt alternativ til hurtigdører. I industrilokaler er det vanlig å skille mellom kjølerom og øvrige rom med rulleport.

Les også: Industridører: Hvilke egner seg til hvilket bruk?

Vil din bedrift holde energibruken nede, er rulleporten et ypperlig valg. Rulleporten beskytter nemlig mot støv, støy, fuktighet og trekk.

 

3. Industriporten kan tillate god aktivitetsflyt

Dessuten har de lang levetid og tåler en støyt over lengre tid. Skyveporten vil derfor være godt egnet for lokaler med høy trafikk, som sykehus, storkjøkken og lager. Vi kan enkelt montere motorstyring på skyvedørsportene, slik at de blir enkle å bruke på høyt trafikkerte områder. De vil kunne åpnes uten fysisk berøring. 

 

Olar Portconsult leverer et bredt spekter av dører og porter. Vi bistår med de beste sikkerhetsløsninger for deg uansett behov. Ta kontakt med oss for veiledning!