Med automatiserte porter, dører og gitter forenkler du arbeidshverdagen, og gjør frakt, lagring og produksjon sømløst og lett. Porter og gardiner fra Olar Portconsult er fullautomatiserte, og kan leveres med alt fra enkle sikkerhetsfunksjoner til mer avanserte og sikre løsninger.

Hurtigport på et lager

Hurtigport for lager

Når du velger motorstyrte porter fra Olar Portconsult kan du velge fra øverste hylle av funksjoner, og får spesifikke løsninger som passer til ditt lokale og for din virksomhet. Vi skreddersyr de automatiske portene, dørene eller gitterene slik at de er tilrettelagt for ditt bruk, og glir sømløst inn i din produksjonslinje.

For å verne mot unødvendig støy, støv og trekk, er våre hurtigporter svært gunstige. Med høy hastighet på lukkingen skiller de soner og rom effektivt. Hurtigportene er minst like egnet for næringsmiddelindustrien, for eksempel i butikker, fryse- og kjølerom, og lokaler for matproduksjon.

Hva er fordelene med motorisert port?

  • Holder på varme eller kulde, og gjør det enklere å regulere temperatur
  • Fjernstyring av åpning og lukking
  • Effektiv adskillelse av skitne og rene soner
  • Rask åpning og lukking
  • Gir mulighet for lås og begrenset adgang

Automatisering sikrer både krav om hygiene og soneinndeling, i tillegg til å øke sikkerheten for de fysiske verdiene som befinner seg i dine lokaler. Du kan enklere finjustere temperatur og låsemekanismer, og får en løsning som passer dine behov.

Les også: Olar Portconsult leverer skyveporter med brukervennlig motorstyring

Hvilke størrelser kommer hurtigportene i? 

Dette varierer, men for eksempel Mavicold (for kjølelager) og Maviflex (for romtemperert lager) kan leveres i ulike murmal opp til 3250 x 3500 millimeter. 

Hvilke farger kommer portene i?

Hurtigporter fås i en rekke valgfrie farger, slik at du kan finne den som passer til din bedrifts profil. Gul, blå, grå, orange og rød er standardene, og kan komme enten med siktfelt eller helt farget uten siktfelt. 

Hvor ofte trenger man service på hurtigporten?

Hurtigporter går opp og ned hele dagen, og for å unngå at de slites ut, anbefaler vi en service-sjekk én gang i året. Dette er noe Olar Portconsult kan bistå med. Vi veileder deg i valg av produkt og hvilke funksjoner du bør velge, og sørger for trygg og effektiv installasjon. Ved behov utarbeider vi spesialløsninger og tilpasninger, uansett hva slags lokale du har. Kontakt oss i dag for å få et tilbud.