Hos Olar Portconsult veileder vi alltid våre kunder i valg av produkter, og tilbyr grundig rådgivning før du som kunde skal beslutte hvilket produkt som er det riktige valget for deg og din virksomhet.

Under veiledningen tar vi hensyn til hva våre kunders behov er, og hvor produktet skal være plassert. Vi vil også vurdere hvilken type bruk produktet skal utsettes for, og om det blir nødvendig med spesielle tilpasninger eller spesialløsninger før installasjon og montering.

Olar Portconsult leverer skreddersøm på alle produkter. Les: Skreddersøm av dør- og portløsninger til alle formål.

Hvilket produkt skal du velge? Vi hjelper deg med avgjørelsen!

Avhengig av hvilket lokale du har eller til hvilket formål du trenger porter, dører, gitter eller andre former for avstenging – så kan vi hjelpe deg med avgjørelsen.

For næringsmiddelindustrien leverer vi hygieniske dører og porter, som hjelper med atskillelse og lukking mellom områder. Vi kan rådgi deg slik at du får produkter som opprettholder rensligheten som behøves, samt motorisert automatikk for effektivitet og sømløs bruk.

For butikker, lager og kjøpesenter er både våre rullegitter og hurtigporter gode alternativ for avstenging mellom ulike rom, lokaler og områder. Vi hjelper deg å velge en løsning som har en låse- og åpningsmekanisme som passer dine behov, slik at du får den tryggheten du trenger og effektiviteten som behøves.

I tillegg til tilrettelagt veiledning og rådgivning når det gjelder vår produktportefølje, skreddersyr vi alltid spesialløsninger for våre kunder når det er behov for det. Vi tilbyr montering og installasjon av produktene våre selv, eller gjennom en av våre dyktige forhandlere.

Les: Montering av porter fra Olar Portconsult.

Våre tre hovedprodukter og hva de brukes til

Vi leverer først og fremst hurtigporter, rullegitter og branngardiner, med ulike variasjoner og spesifikasjoner innen hver produktkategori. Vi hjelper deg å avgjøre hva slags produkt som egner seg spesifikt for deg.

Hurtigporter er det rette valget for deg som behøver automatiserte porter i næringsmiddelindustrien, lagervirksomhet eller butikklokaler.

Rullegitter fra Olar Portconsult er det rette valget for deg som behøver økt sikkerhet for fysiske verdier, i for eksempel butikklokaler eller for avstenging av kantiner og storkjøkken.

Branngardiner garanterer økt sikkerhet mot brann og spredning av ild, og egner seg for alle større lokaler i næringsindustri, varehandel, lagerområder og større bygninger med åpne kontorlandskap. Branngardinene våre sørger effektivt for å avskjære spredning av ild fra et område til et annet. Om du er usikker på om branngardin er det rette sikkerhetstiltaket for ditt lokale, gir vi deg gjerne rådgivning før du tar en endelig beslutning.

Les mer: Markedets eneste EI-godkjente branngardin.

Velg Olar Portconsult – vi veileder deg hele veien

Olar Portconsult har lang erfaring og bred kunnskap om porter, gitter og brannsikringsprodukter – og veileder gjerne i valget av det beste produktet for ditt lokale. Våre ansatte bistår med rådgivning, og kommer gjerne på befaring hvis det er ønskelig. Ta kontakt med oss i dag for uforpliktende samtale om hva vi kan tilby deg og din virksomhet.