Øk sikkerheten av lokalet via vinduet med synlig sikring. Det riktige sikkerhetsgitteret vil forebygge innbrudd og gjøre lokalet mindre attraktivt for uvedkommende. Alle våre gitter møter norsk sikkerhetsstandard.

Beskytt lokalet døgnet rundt med gitter for vindu

Har du behov for at lokalet står beskyttet døgnet rundt? Da vil du gjerne ha et gitter som er solid, sikkert, og gir maksimalt innsyn. Kanskje vil du sikre kontorlokalet, lagerlokalet eller industrihallen. Da bør du gå for et fastgitter

Fastgitteret brukes gjerne som sikring bak vinduer. Eventuelle innbruddstyver vil ikke kunne komme lenger enn å knuse glasset. Dessuten fungerer gitteret preventivt. Siden det synes fra utsiden, vil tyvene trolig ikke engang vurdere å bryte seg inn. Er gitteret montert på innsiden, er det klart at ingen vil kunne ta seg inn i bygningen. 

Vi kan montere fastgitteret med hengsler, slik at gitteret blir svingbart. Fastgitteret kan monteres både innvendig og utvendig. Vi leverer gitter i en størrelse tilpasset dine mål og behov. Du kan velge mellom muligheten for avlåsning eller et fullt festet gitter.

Les også: Velg riktig gitter til din butikk

 

Sikkert og lekkert gitter foran vinduet

Passer ikke rullegitter i bygningen? Da er saksegitter et godt alternativ. Dette gitteret er lavere, og kan brukes der overhøyden ikke strekker til. I likhet med rullegitteret, er saksegitteret en slags port som kan åpnes – bare ut til siden. 

Saksegitteret tilbyr ikke bare god sikkerhet, men er lekkert å se på. Gitrene er tilgjengelige i alle RAL-farger, og vi kan enkelt tilpasse det etter din fasade. Slik kan du bevare helhetsinntrykket til ditt lokale. Mens vinduet er åpent, trenger du ikke bekymre deg for et støyete uttrykk når gitteret er foldet sammen. Det sammenfoldede gitteret tar ikke mer enn 8 cm med plass.

Saksegitteret leveres i galvanisert stål, slik at de er beskyttet mot korrosjon. Gitrene kan klappes sammen eller hengsles da denne typen gitter har en bunnskinne. 

Les mer: Montering av porter fra Olar Portconsult

 

Vi i Olar Portconsult leverer og monterer et bredt spekter av dører, porter og gitter for forskjellige næringer. Trenger du flere råd til hvilket gitter som passer ditt lokale, eller er du klar for å bestille? Ta kontakt med oss, og få et uforpliktende pristilbud.