Ditt beste alternativ for å sikre fysiske verdier i butikklokaler eller et kjøpesenter er et rullegitter eller et rullesjalusi. Med gitter fra Olar Portconsult er du garantert beskyttelse av varer, produkter eller andre objekter – uansett bransje eller marked.

Det aller vanligste butikkgitteret er det klassiske rullegitteret vi kan se i matbutikker før og etter åpningstid. Gitteret har som hovedfunksjon å beskytte varebeholdning og andre verdier mot uvedkommende, uten at man trenger å bruke ressurser på fysisk vakthold. Rullegitter kan leveres med små eller store hull i gitteret.

Gittere for butikk med glassvinduer

Når det er krav til ekstra ventilasjon eller det ikke har noe for seg å stikke hånden gjennom gitteret, kan man heller velge en løsning med store hull. Dette kan for eksempel være i butikker hvor det likevel er glass foran gitteret. Denne løsningen gjør det i større grad mulig å vise frem vareinventaret selv om butikken er stengt. 

TS-system fastgitter er et populært alternativ for sikring bak vinduer i butikklokaler. Fastgitteret sikrer lokalet selv om vinduer skulle bli knust, og fungerer i tillegg preventivt på fysiske innbrudd. Synlige fastgitter viser nemlig at det ikke er mulig å ta seg inn i et lokale gjennom knuste vinduer, og sender et tydelig signal om at virksomheten er sikret skikkelig.

Les mer: Vi veileder våre kunder i valg av produkter

Sikkerhetsgittere

Våre rustfrie rullegittere er de mest sikre og sterkeste alternativene i vår produktportefølje. Disse rullegitterne er gode valg for virksomheter som krever den høyeste grad av sikkerhet, i tilfelle fysiske innbrudd.

Våre rullegittere leveres med motorstyring, og kan styres med enten nøkler, brytere eller forskjellige varianter av fjernstyring. Om du er usikker på hvilken løsning du bør velge, veileder vi deg gjerne for å finne det beste alternativet for deg.

Skreddersydde gittere

De ulike typene rullegitter vi leverer har forskjellige egenskaper og spesifikasjoner. Våre OMEGA rullegittere er for eksempel godkjente innenfor EN 1627 til og med RC 3.

Vi leverer alltid skreddersydde løsninger og kan dekke de fleste ønsker og behov når det kommer til gitterløsninger. Selv om det er rullegittere med små og store åpninger, rullesjalusier og tette rulleporter vi leverer mest av, har vi også solide og sikre fastgittere som leveres etter norsk standard, og saksegittere som mesterlig kombinerer estetikk og høy sikkerhet. 

Ta kontakt for tilbud, råd og veiledning!